Carmela24 test

Min granne i Sundbyberg, Lars Östrand, fick prova en CARMELA24 elcykel precis när snön töat bort. Lars är en hängiven cyklist men med liten erfarenhet av elcyklar. Jag ville gärna ha Lars synpunkter hur han upplevde CARMELA24.

Lars tog en tur utmed strandpromenaden från Sundbyberg söderut mot Pampas Marina. Jag följde efter med en vanlig cykel.

Lars med CARMELA24 vid Grodhavet

Du som cyklat denna sträcka vet att det är ett par rejäla backar där man får ta i ordentligt på en vanlig stålhäst. Lars gled uppför motluten utan minsta ansträngning på CARMELAn  medans jag fick trampa på lägsta växeln och flämtade flitigt efter uppförsbackarna.

Lars i full karriär!

Vad tyckte Lars då?

Lars tycker att CARMELA24 är en ”pigg” cykel med fantastisk dragförmåga. Trots att Lars är ca 190cm i strumplästen passar CARMELA24 trots sina 24″ däck. Att cykla ”som vanligt” utan motordrift är inte heller några problem om man nu vill.

Det enda som Lars funderar på är om CARMELA24 gör en lat!

Vill du veta mer om CARMELA24?

Maila bike@driveab.se eller ring 0709 13 40 60